Connect with us

Caută în Banat NEWS !

casapractica.ro

Social

Eveniment deosebit la Moldova Nouă. Cea de-a XIX-a ediție a competiției gastronomice “Ceaunul de Aur”

Cea de-a XIX-a ediție a competiției gastronomice “Ceaunul de Aur”

 

 

Câștigarea trofeului “Cea mai bună ciorbă de pește” este scopul celor mai iscusiți pescari și bucătari din Clisura Dunării, totul cu ocazia celebrării celei de-a XIX-a ediții a competiției gastronomice “Ceaunul de Aur” în orașul Moldova Nouă.

Primul weekend din luna august (06.08.2022) va găzdui o serie de activități demarate în orașul de la malul Dunării (sportive, gastronomice, cultural-artistice), scopul acestora fiind acela de a celebra o nouă ediție a concursului gastronomic “Ceaunul de Aur”, evenimentul “gustos” fiind așteptat cu nerăbdare după doi ani de pauză, timp în care organizarea unor astfel de activități a fost anulată – ca măsură de prevenire a răspândirii COVID-19.

La fel ca în edițiile precedente, prima parte a zilei de sâmbătă va fi dedicată competițiilor sportive, mai exact:

pescuit sportiv – Faleza Dunării;

Publicitate. Scroll pentru a continua
epantofi.ro

tenis de masă – Sala de Sport a orașului Moldova Nouă;

șah – Sala de Sport a orașului Moldova Nouă;

minifotbal – stadionul “Moise Străinescu” Moldova Nouă (Boșneag).

 

Câteva ore mai târziu, mai exact după-amiază, cei mai iscusiți bucătări sunt așteptați să-ncingă ceaunele (zona Portului Moldova Veche), să-și revizuiască rețetele cu fel și fel de soiuri de pește și să pornească competiția pentru trofeul: cea mai bună ciorbă pește a anului 2022. Nu va lipsi din peisaj nici competiția pentru cel mai bun gulaș, vânătorii cunoscând cel mai bine tainele preparării cărnii de vânat.

 

Pentru ca bucătării să poată găti cu spor, dar și pentru a-i încânta pe spectatorii adunați să-și susțină echipa preferată angrenată în concursul gastronomic, mai multe ansambluri de dansuri din Clisura Dunării și din Serbia vor oferi un spectacol cultural-artistic pe cinste, întreținerea atmosferei culminând cu prestația pregătită de Orchestra Georgevic Band din Serbia.

 

Publicitate. Scroll pentru a continua
epantofi.ro

Câștigătorii competițiilor desfășurate cu ocazia celei de-a XIX-a ediții a “Ceaunului de Aur” vor fi premiați cu diplome, trofee și cupe.

 

Pentru înscrieri/informații suplimentare, iată numerele de telefon la care puteți apela: 0764757477/0786879301.

 

Evenimentul este organizat de Uniunea Sârbilor din România, Filiala Moldova Veche, în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Moldova Nouă.

Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii din ARGINT 925

bijuterii din ARGINT Magazin BIG Mag
Trening dama modele noi 2021
Parfumuri Originale Barbati MAgazin BIG Mag
Ghete si Bocanci pentru Barbati Magazin BIG Mag

Geci de Toamna Iarna Magazin BIG Mag

Vă recomandăm

Social

Una din cele mai căutate universităţi din Banat se află în plin proces de acreditare națională și internaţională. Fără aceasta, diplomele nu vor mai...

Administrație

Începând de duminică intră în vigoare noile restricţii impuse la nivel naţional. CJSU Timiş a dat două hotărâri privind modul în care se vor...

Actualitate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat că va ataca la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia Curții de...

Actualitate

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112...

Copyright © 2020 Banat NEWS. Toate dreprurile rezervate. Dezvoltat de POWER MEDIA FX