Connect with us

Caută în Banat NEWS !

Actualitate

Chef cu cinci persoane, întrerupt de polițiști. Amenzi imense pentru participanți

În data de 01 aprilie a.c., în jurul orei 23:00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Timișoara au fost sesizați prin Serviciul de Urgență 112 cu privire la faptul că la o societate comercială din localitatea Giroc ar avea loc un eveniment privat, încălcându-se astfel prevederile Legii 55/2020.

La fața locului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un eveniment privat, respectiv o petrecere la care participau 5 persoane.

Organizatorul evenimentului a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei pentru organizarea de evenimente în spații închise și cu suma de 2.500 de lei pentru nepurtarea măștii sanitare conform Legii 55/2020 iar cei 4 participanți au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei.

Pe numele organizatorului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “zădărnicirea combaterii bolilor”.

Reamintim faptul că, în această perioadă, este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive), atât în spații deschise, cât și în cele închise (saloane, restaurante, baruri, săli de evenimente etc.).

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Publicitate. Scroll pentru a continua
Click pentru comentarii

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Bijuterii din ARGINT 925

bijuterii din ARGINT Magazin BIG Mag
Trening dama modele noi 2021
Parfumuri Originale Barbati MAgazin BIG Mag
Ghete si Bocanci pentru Barbati Magazin BIG Mag

Geci de Toamna Iarna Magazin BIG Mag

Vă recomandăm

Social

Una din cele mai căutate universităţi din Banat se află în plin proces de acreditare națională și internaţională. Fără aceasta, diplomele nu vor mai...

Administrație

Începând de duminică intră în vigoare noile restricţii impuse la nivel naţional. CJSU Timiş a dat două hotărâri privind modul în care se vor...

Actualitate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat că va ataca la Înalta Curte de Casație și Justiție decizia Curții de...

Actualitate

Luni, 5 aprilie se va deschide pe strada Strandului nr. 2, clinica BaroHelp, prima clinică din Lugoj care oferă tratament oxigenoterapia hiperbară  ( la...

Copyright © 2020 Banat NEWS. Toate dreprurile rezervate. Dezvoltat de POWER MEDIA FX